Lamborghini Extra Dry Silver Prosecco Extra Dry

Lamborghini Extra Dry - SILVER Prosecco D.O.C. 0,75 Ltr. Bianco

Lichtgele kleur met fijne en aanhoudende parel. Zonnige neus met impressies van exotisch fruit en bloesem. Perfect evenwicht tussen zuren en suikers wat hem lekker boeiend en levendig houdt. Door de fijne parel blijft hij ook lekker zacht en mild. Ideaal voor de mensen die een Champagne of Cava wat te streng vinden. Prosecco met standing!

De populairste stijl van prosecco. Als aperitief, op een terrasje, bij lichte maaltijden of mediterrane visgerechten.

klimaat
Mediterraan klimaat met droge, warme zomers en milde winters met regelmatige neerslag. De nabijheid van de Middellandse zee en de bergen werken regulariserend.

ondergrond
Zanderige bodems met veel klei en kalksteen.

vinificatie
100% Glera. Enkel de hoogste kwaliteit van druiven, strenge selectie en met de hand geplukt. Klassieke fermentatie op lage temperatuur. Methode Charmat (In citernes) gedurende 10 tot 20 dagen. Extra Dry gedoseerd (Licht zoeterig karakter). Daarna nog een 2-tal maanden rust op fles.
€44.99
Availability: Out of stock
Merk:
Wijn/Champagne
EAN code:
8032738620795
Bestelnummer:
LPED
SKU
95749
Lamborghini Extra Dry - SILVER Prosecco D.O.C. 0,75 Ltr. Bianco

Lichtgele kleur met fijne en aanhoudende parel. Zonnige neus met impressies van exotisch fruit en bloesem. Perfect evenwicht tussen zuren en suikers wat hem lekker boeiend en levendig houdt. Door de fijne parel blijft hij ook lekker zacht en mild. Ideaal voor de mensen die een Champagne of Cava wat te streng vinden. Prosecco met standing!

De populairste stijl van prosecco. Als aperitief, op een terrasje, bij lichte maaltijden of mediterrane visgerechten.

klimaat
Mediterraan klimaat met droge, warme zomers en milde winters met regelmatige neerslag. De nabijheid van de Middellandse zee en de bergen werken regulariserend.

ondergrond
Zanderige bodems met veel klei en kalksteen.

vinificatie
100% Glera. Enkel de hoogste kwaliteit van druiven, strenge selectie en met de hand geplukt. Klassieke fermentatie op lage temperatuur. Methode Charmat (In citernes) gedurende 10 tot 20 dagen. Extra Dry gedoseerd (Licht zoeterig karakter). Daarna nog een 2-tal maanden rust op fles.
More Information
PreorderNo